Consell de barri de la Bordeta

El passat dimarts, 28 de novembre, es va celebrar el Consell de Barri de la Bordeta a la Sala Nova de Sant Medir, on una representació de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga hi va participar activament.

Per una banda, es va aprofitar per reclamar una millora urgent de la neteja de la Plaça de la Farga, on s’hi acumula brossa i deixalla. Des de fa un temps hi ha qui aprofita els parterres en mal estat per dipositar-hi ferralla (ferros, mobiliari, vidres…) i això va provocar un accident dies enrere que va fer que una nena estigués a punt de perdre un dit. Des de l’Associació entenem, per tant, que ja ha deixat de ser un problema d’incivisme i manca d’higiene per passar a ser una qüestió de seguretat.

D’altra banda, es va voler agrair a l’Ajuntament la recent iniciativa de programar un seguit d’activitats infantils a la pista de formigó de la Plaça, i se’ls va animar a continuar per aquest camí per tal d’evitar els problemes de brutícia, soroll i inseguretat que afecten al veïnat cada cap de setmana des de fa anys.

Finalment, es va fer esment d’aquelles demandes que segueixen sense resoldre’s, com és l’eliminació del pipi can per ser un focus d’insalubritat, i les mesures per tal d’evitar els excessos de velocitat d’alguns conductors a les zones 10 del barri pel perill d’accident que suposen.

Al Consell de Barri altres veïns i col·lectius van aprofitar també per protestar per la reducció del servei i els canvis de recorregut de la línia de bus nº 91. Consideren que no s’estan complint els compromisos a què havien arribat amb el Districte de Sants-Montjuïc i TMB i van exigir solucions immediates. Des de l’Ajuntament es van admetre les deficiències en el servei i es va demanar temps per acabar d’implementar els canvis i millorar la freqüència de la línia.

A el3.cat podeu veure la retransmissió del Consell:

http://el3.cat/el-veinat-de-la-bordeta-protesta-per-la-reduccio-del-servei-del-bus-91-al-consell-de-barri/#prettyPhoto

 

Foto: el3.cat

Sense comentaris

Escriure un comentari