Consell de Barri de la Bordeta

 

El passat dimarts, 13 de juny, va celebrar-se el Consell de Barri de la Bordeta, on es van tractar qüestions que afecten directament el nostre entorn.

Pel que fa als assumptes amb els que treballa actualment l’Associació:

1-La Regidora del Districte, Sra. Laura Pérez, ens va confirmar que l’Ajuntament té damunt la taula el tema de l’incivisme a la pista de formigó, agreujades darrerament per les invasions nocturnes associades a l’estiu.

2-Aprofitant el torn de paraula vam suggerir-li redissenyar i ampliar la zona infantil de la mateixa plaça, ja que ha quedat petita si tenim en compte el nombre d’infants que la utilitzen. Aquesta zona va ser reformada fa més de 15 anys i necessita ser actualitzada.

3-En relació al tema del pipi can, vam recordar-li a la Regidora la nostra petició d´eliminar-lo del lloc actual, perquè provoca importants incomoditats al Veïnat que el té a davant de casa. Li vam proposar que si realment n´hi ha d´haver un per donar servei públic als propietaris de gossos, que estigui a la plaça però en un lloc el més allunyat possible de les llars.

4-Finalment, vam recordar també que fa anys que carrers com Rossend Arús o Ferreria pateixen reiterats incompliments dels límits de velocitat fixats (10km/h), amb el perill que això comporta, especialment en relació al camí escolar que passa pel carrer Almeria i creua Ferreria.

Des de l’Associació us animem a seguir fent arribar a l’Ajuntament les vostres observacions, propostes, reclamacions, etc.

Sense comentaris

Escriure un comentari