Consell de Barri de Sants

El passat dia 15 de juny va tenir lloc el Consell de Barri de Sants, on es van tractar, com és habitual, temes diversos.

Una representació dels membres de l’Associació van ser-hi presents i, aprofitant el torn de paraula, van aprofitar per tractar els dos temes més candents actualment.

Per una banda, vam presentar a l’audiència el projecte “Pacifiquem Sants Antic”, un dels guanyadors dels Pressupostos Participatius que es van votar ara fa un any. Aquest projecte, promogut conjuntament per l’Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga i les AFA’s de les escoles Gayarre, Proa i Montserrat, pretén canviar el model de circulació de la zona per afavorir els vianants. Afecta principalment la plaça Ibèria i els carrers Ibèria, Sant Crist, Rossend Arús, Almeria i Ferreria-Plaça de la Farga, un quadrant que inclou diversos camins escolars.

D’altra banda, es va parlar del Pla Cuidem Barcelona, que inclou un seguit de mesures de xoc per millorar la neteja i el manteniment a la ciutat i que suposa una inversió total de 70 milions d’euros. Aquest Pla suposa també un reforç dels canals de comunicació amb la ciutadania per tal de notificar i resoldre incidències. És en aquest sentit que l’Associació s’ha posat en marxa, junt amb altres actors dels barris de Sants i La Bordeta, per tal d’exposar i presentar de forma conjunta un seguit de propostes de millora de l’espai públic del nostre entorn més proper.

L’objectiu no és altre que el de tenir un barri net, ordenat i digne.

 

Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.