CONTACTE

VOLS COMPARTIR ALGUNA COSA AMB NOSALTRES

  * Dades necessàries per formalitzar l’alta

  Condicions d'us *
  *Accepto les condicions d’ús del formulari de contacte.
  Accepto que les meves dades identificatives siguin incloses per a finalitats comercials de Qualitat de Vida del Veïnat. Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga.

  Avís legal

  De conformitat amb el que estableix la “Ley Orgánica 15/1999 de 13 de Diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal”, l’informem que les seves dades personals seran incloses dins d’un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l’associació Qualitat de Vida del Veïnat. Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga, amb la finalitat de poder-lo/la informar puntualment de totes les activitats i assoliments de l’associació.

  Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant l’enviament d’un escrit a info@avplacafarga.cat o trucant al telèfon 673.225.386.

  Si en el termini de 30 dies no ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les amb la finalitat de fidelitzar la relació entre les dues parts.

  També pot imprimir la sol·licitud d’alta i enviar-la per correu postal o dipositar-la a l’adreça:
  Plaça de la Farga, 3, 2n 2a, 08014 Barcelona