De vell pipican a nou Jardí de la Farga

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga vam fer, recentment, una crida a netejar i deixar en condicions l’espai de l’antic pipican. El pipican, clausurat ara fa dos anys després de més d’una dècada de protestes per les molèsties que causava al veïnat proper, s’havia convertit en un petit abocador i en un jardí de males herbes.

Amb la idea de millorar-ne l’estat, durant dos dies vam recollir la brossa, tallar les males herbes i plantar plantes i arbres mediterranis. El resultat: un nou jardí per la plaça de la Farga i pel barri de Sants, tan mancat d’espais verds.

 

 

També vam aprofitar l’avinentesa per tenir un record afectuós per la Núria Izquierdo Simó, santsenca a qui teníem en gran estima i de qui, malauradament, vam conèixer la seva mort el passat 30 de gener. Vam plantar, a la seva memòria, un jove llorer en presència del seu fill.

 

 

L’activitat, que es va dur a terme en un ambient de companyonia, va tenir el colofó final amb la reparació, pocs dies després, de la tanca que delimita l’espai, per part de l’equip de Parcs i Jardins. Una vella petició de l’Associació per fi escoltada.

 

 

Si vols seguir l’actualitat de l’Associació segueix-nos al Twitter: @avplacafarga

Sense comentaris

Escriure un comentari