Fase de Suports: Pressupostos Participatius

Des del dia 22 de març i fins el 5 d’abril resta oberta la FASE 3 dels Pressupostos Participatius. A partir d’ara el veïnat pren la paraula i pot donar suport a fins a deu projectes a tota la ciutat.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga confiem que els projectes que afecten el nostre barri tirin endavant. Per això us convidem a participar d’aquest projecte participatiu.

 

COM POTS CONTRIBUIR A AJUDAR EL BARRI?

 

-1r pas: Registra’t a decidim.barcelona

-2n pas: Dona el teu suport a les propostes de millora que ens afecten.

 

 

Les àrees infantils de la plaça han quedat petites i obsoletes. Voldríem una reforma integral per transformar-les en un espai infantil modern i segur per a la quitxalla del barri.

D’altra banda, els darrers anys s’han anat perdent arbres a la plaça que no s’han replantat. A l’estiu és quan més falta fan zones ombrívoles, que serveixen de pulmó pel barri.

 

                                 

 

 

En aquest cas es tracta d’una proposta de pacificació del trànsit i reurbanització del perímetre al voltant de la plaça, entre el carrer de Sants, Gavà, Olzinelles i Gayarre.

 

                             

 

Els 20 projectes amb més suports de cada districte passaran a la següent fase, de concreció dels projectes, i a la votació final prevista pel mes de juny.

 

Anima’t i participa per fer un barri millor per a tothom!

 

 

Gràcies pel teu suport!

Sense comentaris

Escriure un comentari