Inici del projecte “Pacifiquem Sants Antic”

La setmana passada es van iniciar, tal com es preveia en el darrer calendari municipal, les obres de realització del projecte “Pacifiquem Sants Antic”, un dels escollits per la ciutadania en els Pressupostos Participatius de 2021. L’objectiu principal d’aquest projecte impulsat per les AFA’s de les escoles Gayarre, Montserrat i Proa així com per la nostra associació, és el de pacificar l’espai públic a la zona compresa entre els carrers de Sants, Gavà, Olzinelles i Gayarre, conegut popularment com Sants Antic, regulant el trànsit de vehicles i prioritzant els vianants, en un barri on hi conviuen diversos centres escolars.

Per a dur-ho a terme es van proposar les següents actuacions que afectaran concretament els carrers Rossend Arús, Almeria, Ferreria i plaça Ibèria: incorporar o desplaçar mobiliari urbà, com bancs, jardineres o fitons, habilitar nous espais d’estada i millorar la senyalització vertical.

Les accions han començat al carrer Rossend Arús, amb la col·locació de nous bancs, que han generat alguna controvèrsia al veïnat. Per tot això, s’anirà fent un seguiment continu a les obres, amb la col·laboració del Districte, per tal de detectar i millorar, si cal, possibles anomalies.

En aquest enllaç es pot veure el detall de les actuacions previstes i les consegüents afectacions temporals:

https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/actualitat-i-recursos/noticies/mes-prioritat-per-a-vianants-en-carrers-de-sants-i-la-bordeta-1375130?s=08

PDF Presentació Projecte Pacifiquem Sants Antic

Sense comentaris

Escriure un comentari