Propostes per acabar amb la degradació de la pista esportiva

L’Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga ha presentat a l’Ajuntament una proposta específica per canviar l’ús actual de la pista esportiva de la plaça, font encara avui, i malgrat les actuacions que ja s’hi han fet, d’incivisme, brutícia i degradació.

Foto i muntatge: AV Plaça Farga

Sol·licitem un canvi d’ús radical, després de constatar que la pista no ha servit per a l’ús que es pretenia en inaugurar-la: que fos un espai de convivència per als infants i joves del barri per tal que poguessin practicar lliurement l’esport. Tal com hem denunciat reiteradament els darrers anys, un grup de gent de fora del barri acapara el seu ús per organitzar-hi competicions privades, on s’hi mouen diners i alcohol, expulsant d’aquesta manera els veïns i veïnes.

La nostra proposta és convertir la pista en un hort urbà, ja que compleix les condicions òptimes per a fer-ho. Considerem que seria un canvi molt positiu que permetria acabar amb aquestes accions incíviques constants. Seria un espai amb nombroses virtuts i avantatges, com són el fet de ser una activitat pedagògica, oberta a tothom, sana, gens molesta i ideal per al medi ambient.

Per aquest motiu hem presentat a l’Ajuntament un estudi exhaustiu del projecte amb la intenció d’iniciar un diàleg en aquesta direcció.

Foto i muntatge: AV Plaça Farga

Què us semblaria aquest canvi de rumb?

3 Comentaris
 • Núria
  Pujat a les 14:31h, 01 febrer Respon

  Seria una molt bona solució! O també es podria aprofitar per ampliar la zona de jocs infantils, que és massa petita i antiquada.

 • sandra
  Pujat a les 10:17h, 13 abril Respon

  sembla una molt bona proposta, ecològica, neta, de la qual es poden beneficiar els veïns tant adults, com petits, ensenyar als nostres fills i néts com cuidar la natura en el nostre benefici.
  la zona de la pista està molt degradada,
  la zona de la pista està molt degradada, el passadís ara existent està ple de porqueria “de tot tipus”, és anti igiènic, els veïns pateixen els sorolls, la pista no és una bona solució, el local queda completament engabiat i ha d’accedir-hi mitjançant la clau de la pista, amb la incomoditat que comporta per no parlar del perill

  • editor-pf
   Pujat a les 11:08h, 14 abril Respon

   Gràcies pel suport i la implicació! Seguirem buscant maneres de minimitzar les molèsties al veïnat.

Escriure un comentari