QUI SOM

SOM BARRI, CIVISME, PERSEVERANÇA I FORÇA

Som barri

Aquesta associació està formada per persones que estimem el barri de la Bordeta i que creiem en el respecte a les normes de convivència. Vivim al barri i volem gaudir d’un espai públic del qual puguem enorgullir-nos.

Som civisme

Els darrers anys hem fet pinya per lluitar contra la degradació de la plaça i els carrers propers. De la mà de l’Administració hem aconseguit controlar l’excés d’incivisme amb diverses accions pedagògiques i socials, i hem millorat la convivència a l’entorn d’on tenim la nostra llar.

Som perseverança

Des que vam constituir, l’any 2010, l’Associació de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Farga, hem combatut amb èxit aquelles qüestions que podien afectar negativament la qualitat de vida del veïnat: manca de manteniment dels espais públics, mals usos a la pista esportiva, sorolls innecessaris, brutícia i pudors al pipi can, etcètera.

Som força

Unint esforços és com es poden fer aportacions més constructives per tal que tinguem tots plegats una Plaça de la Farga i un barri dignes, cívics i nets. Necessitem el teu suport per sumar i aconseguir així un entorn cívic, net i ben mantingut.

JUNTA ACTUAL

President: Daniel Sererols Villalón
Sots presidenta: Aurora Tost Vilanova
Secretària: Núria Broquetas Marcet
Tresorer: Jordi Vives Carbonell

Vocals
Jordi Mayné Grau
Antoni Grimau Sanz
Ramon Munné Esteban
Carles Real Fustel
Antonio Yepes Alonso
Antonio Yepes Carreras

Documentació de l’associació