Seguiment Pressupostos Participatius Barcelona

El Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Barcelona segueixen avançant malgrat l’aturada forçada per la Covid-19.

A causa de la crisi sanitària, el pressupost total disponible s’ha hagut de retallar. Dels 75 milions previstos (9 d’ells per al districte de Sants Montjuïc), s’ha passat als 30 milions, dels quals 3,6 es dirigiran al nostre districte.

Des de l’Associació vam presentar, ara fa un any, tres propostes als Pressupostos Participatius. Una de les propostes va ser descartada (“Reforma del carrer Rossend Arús”) en favor d’una proposta similar aportada per un veí. Les altres dues propostes de l’Associació (“Reforma integral de l’espai de lleure infantil de la Plaça de la Farga” i “Reforestació de la Plaça de la Farga”) van ser acceptades i fusionades en una sola proposta:

Reforma integral de les zones infantils de la Plaça de la Farga i recuperació de la vegetació de la plaça

 

A partir del dia 22 de març es posa en marxa la fase de priorització dels projectes d’inversió, durant la qual qualsevol veí de Barcelona major de 14 anys podrà donar suport als projectes presentats que desitgi. Cada persona podrà donar suport a deu projectes diferents de tot Barcelona.

Al llarg dels propers dies oferirem més informació per tal d’ajudar al veïnat de la Farga a donar suport els projectes de millora pel nostre barri.

Els projectes que aconsegueixin més suports a la plataforma decidim.barcelona seran considerats prioritaris i passaran a la fase de concreció i, finalment, pels volts del mes de juny, a la votació final.

Sense comentaris

Escriure un comentari