Superada la fase de suports

La proposta de reforma integral de la Plaça de la Farga, presentada per l’Associació als Pressupostos Participatius de Barcelona, va superar amb escreix la fase de suports.

La idea de millorar i ampliar les zones infantils, modernitzant-les, i de recuperar els arbres perduts ha agradat a la ciutadania i ha passat a la següent fase.

Tenir una plaça moderna, verda, inclusiva, és un benefici per a tota la comunitat, i això és el que destaca d’entre tot el conjunt de propostes presentades.

Que la canalla del barri, i les seves famílies, tinguin a la Plaça de la Farga un espai adequat per jugar i passar l’estona amb comoditat, seguretat i benestar.

L’altra proposta a la que l’Associació dona suport, la reforma de la Zona de vianants del Sants Antic, també ha superat aquesta fase. Amb ella esperem millorar i pacificar els entorns de la Plaça de la Farga.

Finalment l’Associació vol ajudar a fer pinya als Castellers de Sants promocionant també la seva pròpia proposta. Els Castellers demanen recuperar l’antiga nau dels Germans Climent per a que sigui la seva seu social.

Estem convençuts que creant sinergies positives uns i altres podrem aconseguir els objectius proposats. En definitiva, el que busquem és millorar el nostre barri per a que tothom s’hi senti bé.

Perquè estimem Sants: #VotaFarga #VotaSants

Després de la fase actual, de concreció de projectes, es passarà a la votació final, que tindrà lloc del 10 al 20 de juny d’enguany.

Podeu repassar els tres projectes aquí:

Reforma integral de les zones infantils de la Plaça de la Farga i recuperació de la vegetació de la plaça

Zona vianants Sants Antic

Recuperem Can Climent per a la cultura popular

 

Sense comentaris

Escriure un comentari