Vols apadrinar un escocell al barri?

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un programa que permet al veïnat apadrinar de forma gratuïta entre un i tres escocells. Això vol dir tenir cura, plantar, regar i encarregar-se del manteniment, durant almenys un any, dels petits espais quadrats que emmarquen els arbres plantats als carrers de la ciutat.

Aquest programa s’ha engegat després d’una exitosa prova pilot i gràcies a una demanda concreta de la ciutadania, que veia bruts i desaprofitats molts d’aquests escocells i reclamava poder embellir-los.

Alguns veïns i veïnes de la plaça de la Farga han entomat el repte i han convertit els escocells apadrinats en petits jardins. El resultat és una imatge acolorida i fresca en un entorn ja prou ple de ciment.

Des d’aquí animem a tothom que tingui interès per la jardineria a fer el mateix, seguint els condicionants requerits per l’Ajuntament: tipus de plantes que s’hi poden posar, en quins escocells, com protegir-los, etc.

Per tal d’oficialitzar l’apadrinament, cal fer el tràmit a través de l’Oficina Virtual de Tràmits o de forma presencial a qualsevol Oficina d’Atenció al Ciutadà portant la instància corresponent.

Més informació aquí: https://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/cuida-escocell

 

Sense comentaris

Escriure un comentari